Vernieuwde zijkant en voorkant auto

Geplaatst op

Ben jij reeds bekend met het fenomeen carstyling en tuning? Nee dan bij deze een 101. Carstyling houdt in dat men de auto verfraait. Dus het gaat om uiterlijk vertoon. Wat plastische chirurgie en mode is voor mensen dat is carstyling voor de auto. Dan is er nog car tuning. Dit gaat meer om de inhoud, de performance van de auto.

Enfin ik houd me met beide bezig. Carstyling omdat ik soms wel eens uitgekeken ben op het uiterlijk van mijn auto. Car tuning omdat ik net zoals zoveel mensen gewoonweg het onderste uit de kan wil halen.

De laatste upgrades die ik uitgevoerd heb zal ik hier beschrijven. Qua carstyling heb ik voor de zijkant sideskirts aangeschaft. Hiermee geef je de auto een wat vlotter uiterlijk. Het is een soort strip die je aan de zijkanten van de auto onder de deur plaatst. Ik vond ze bij deze website.

Qua cartuning, heb ik dit keer dan iets aangeschaft voor de veiligheid. Car tuning gaat niet alleen om opvoeren of de auto verlagen of chip tuning. Maar ook om een veilige rij ervaring. Dus ik heb een nieuwe voorbumper besteld omdat de oude wel aan vervanging toe was. Tevens bij dezelfde website.

Beide bestellingen waren rap binnen en heb ik zelf aangebracht aan de BMW die ik rijd. Enfin ik ben super tevreden met het eindresultaat. De auto is er zeker op vooruit gegaan zowel qua uiterlijk als de veiligheid want rondrijden met een half defecte voorbumper is natuurlijk geen goed idee. Ik heb ook complimenten gekregen van mijn zwager omtrent het uiterlijk van de auto. Sowieso is het om de zoveel tijd een goed idee om het uiterlijk van de auto ietwat bij te poetsen, dus dit was weer een waardevolle excursie zeg maar in auto tuning en styling.

Gerelateerde berichten

Over ons

Meer weten over toffe bolides? Lees dan zeker onze blogs door. We houden je op de hoogte van leuke weetjes uit de autowereld.

Contactgegevens

Via info @ autobedrijf-image.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden