Porsche invoer uit Bochum verslag

Geplaatst op

Ik heb recent mijn stoute droom in vervulling kunnen doen uitkomen ik heb namelijk een tweedehands Porsche weten te importeren uit Duitsland. Ja in het oosten is alles goedkoper en beter. Echt waar. Ik zat te kijken op een zondagmiddag op AutoScout24 en ook Mobile naar de mogelijkheden om een Porsche te kopen in Duitsland. Ik had namelijk van een goede vriend gehoord dat dit zo voordelig is t.o.v. van Nederland dat je zelfs met een simpel leraren salaris als ikzelf een tweedehands Porsche hier kan veroorloven.

Enfin, na een paar uur zoeken zag ik die perfecte Porsche voor mij qua kleur en uitvoering staan. De auto stond in Bochum niet heel ver over de grens. Zogezegd zo gedaan ik was zo enthousiast ben er direct naartoe gereden na wat contact over de telefoon met de verkoper. Eenmaal aangekomen heb ik de auto bezichtigd en alles ziet er goed uit. De aankoop was al snel beklonken. Daarna wat curry worst genoten in het centrum van Bochum. Om ten slotte terug te keren naar Nederland en daar de invoer verder uit te plannen.

Want een auto invoeren uit Duitsland is niet zo gemakkelijk als even kopen en dan zelf terug rijden. Nee er komt wel meer bij kijken. Goede vriend van mij raad deze website aan https://www.easyimport.nl/. Die partij die zorgt voor alles transport, tijdelijke kentekens. En onder de streep is dit niet heel veel duurder dan alles zelf doen. En bespaart dus een hoop tijd. Eigenlijk een no brainer als je het mij vraagt.

De BPM hebben ze ook voor mij berekent. Maar ik zag op de website, specifiek hier, dat ze daar ook een rekenmachine voor aanbieden, en zelfs een op maat gratis dienst dat je alleen de advertentie link maar hoeft te sturen en zij verzorgen alles.

Super handig en binnen een mum van tijd stond mijn droom Porsche voor de deur.

Gerelateerde berichten

Over ons

Meer weten over toffe bolides? Lees dan zeker onze blogs door. We houden je op de hoogte van leuke weetjes uit de autowereld.

Contactgegevens

Via info @ autobedrijf-image.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden