De Kia Sportage leasen

Geplaatst op

De Kia is een Zuid-koreaanse automaker die in 1998 de Sportage op de markt lanceerde met een knie-airbag. De veiligheidsmaatregelen zijn sindsdien steeds meer toegenomen.

 

Waarom kiezen voor een Kia Sportage

Er zijn een aantal redenen waarom je wel of niet zou moeten kiezen voor een Kia Sportage. Hier zijn enkele redenen:

De Kia Sportage is ruim vanbinnen. De Kia wordt gekenmerkt als een kleine auto. Echter is er bij de Sportage rekening gehouden met de ruimte binnen de auto. Volwassen kunnen in de Sportage nu ook comfortabel op de achterbank zitten.

De Kia Sportage heeft veel veiligheidfeatures. De Sportage heeft een gordijnairbag en een antiblokkeerremsysteem. De hill-start assist feature is een feature die je gebruikt als je een heuvel op wil rijden. Er is ook een feature voor stabiliteit controle en aan de achterzijde van de auto is er een camera zodat je kunt zien waar je naartoe gaat als je achteruitrijdt.

De Kia Sportage biedt een heleboel mogelijkheden. Je krijgt met de sportage een pakket mee van verwarmde spiegels en voorbanken. In pakket krijg je ook rails op het dak en kunnen de ruitenwissers niet bevriezen.

 

Nadelen van de Kia Sportage

Helaas zijn er slecht 2 nadelen te noemen bij een Kia Sportage. De nadelen van een Kia Sportage zijn:

De bagageruimte is beperkt. De beperkte bagageruimte is het gevolg van een ruimte zitplaats. Wil je meer ruimte voor je bagage dan moet je de achterbanken dichtklappen. Als de achterbanken zijn dichtgeklapt, dan komt er maar 1,7 vierkante meter bagageruimte vrij.

De Kia Sportage is geen zuinige auto. De Kia Sportage heeft een 2,4 liter brandstofmotor en een viercillindermotor. Verder heeft het ook een vierwielaandrijving wat wel handig is. Echter verbruikt de Kia Sportage zo een 13 liter per 100 kilometer wat niet zo vriendelijk is voor de portemonnee noch het milieu.

 

Private lease Kia Sportage doe je zo

Valt de Kia Sportage toch mee dan kun je met een private lease zorgeloos rijden in een splinternieuwe Kia Sportage private lease. Het enige waarvoor je je zorgen hoef te maken is het tanken. Voor de rest wordt alles geregeld door de Kia dealer. Je betaalt dus een maandelijks tarief waarin de kosten van de auto zijn inbegrepen. De auto zelf is niet van een hoge prijsklasse dus zal het leasebedrag een meevaller zijn. Je hebt geen aanbetaling nodig om een auto te kunnen leasen. Los daarvan hoef je niet zo lang te wachten of te sparen om in een nieuwe auto te kunnen rijden.

Gerelateerde berichten

Over ons

Meer weten over toffe bolides? Lees dan zeker onze blogs door. We houden je op de hoogte van leuke weetjes uit de autowereld.

Contactgegevens

Via info @ autobedrijf-image.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden